Menu

logo brighter bottle, brighter future

hvordan vi tager ansvar for vores emballage hos innocent

Vores mission har altid været – og vil altid være – at lave sunde drikke, der hjælper folk med at leve længe og dø gamle. I øjeblikket er plastflasker den mest bæredygtige løsning, og vi arbejder hårdt på at sikre, at plast bliver behandlet på den rigtige måde og med så lille påvirkning på miljøet som muligt.

'

så langt så godt

Lige siden vi begyndte at bruge genbrugsplast i vores flasker for 15 år siden har vi været på forkant med udviklingen. Allerede nu kan du sagtens smide flaskerne i en plastcontainer – og inden længe også i en flaskeautomat. Vi bliver nemlig en del af Dansk Retursystem i august sammen med resten af juiceindustrien. Det glæder vi os til.

'

en genbrugsrevolution

Vi er stolte af at være et stiftende medlem af et nyt banebrydende pionerprojekt, der skal ændre måden vi producerer og bruger plast. Projektet ledes at miljøorganisationen WRAP i samarbejde med Ellen MacArthur fonden. Lad genbrugsrevolutionen begynde.

'

en bedre flaske

Alle vores flasker er lavet af minimum 30% genbrugsplast. Desuden har vi lavet en smoothieflaske, som består af 21% plantebaseret plast. Men det kan blive meget bedre. Derfor har vi sat os som mål, at vi i 2022 vil lave alle vores flasker af 100% genanvendelige materialer.