Velkommen til vild med natur – en hyldest til naturen, der indbefatter masser af genskabning af vild natur i samarbejde med Den Danske Naturfond.

big rewild logo

innocent vild med natur
Check out what we're doing about that pesky thing called carbon and how we're on a journey to being carbon neutral by 2025.

dernæst har vi indgået et samarbejde med south pole, som støtter projekter, der enten fjerner eller stopper den samme mængde CO2 i at blive udledt.

scroll down to read the full detail about our carbon offsetting projects

tree

sådan bliver vores appelsinjuice CO2-neutral

Vi bruger i øvrigt også appelsiner i stedet for kul

coin

derudover går noget af overskuddet fra vores appelsinjuice også til lokale projekter, der arbejder med at skabe vild natur. herhjemme i danmark støtter vi Den Danske Naturfond

Læs mere her om, hvad vi gør i samarbejde med Naturfonden.

chart

vi arbejder selvfølgelig også på højtryk for at reducere vores CO2-udledninger ud fra nogle mere langsigtede mål.

bottle


hvad du kan gøre


Fordi du køber vores juice og smoothies, kan vi støtte Den Danske Naturfond, der bruger pengene til at købe, beskytte og genoprette vild natur.

Igennem årene har det betydet, at vi har bidraget til at genoprette vild natur i Hesbjerg Skov, Maglebjerg Mose & Vejle Ådal. 

The Orchard Project are a registered charity. Charity Number: 1139952sådan mindsker vi vores CO2-udledninger


frame with flowers

Vi har gang i masser af tiltag for at reducere vores CO2-udledninger og helst helt komme af med dem. I 2025 vil vi være CO2-neutrale og i 2040 skal vi nå vores nuludlednings-mål.