hvad vi leder efterDet er menneskene hos innocent, der gør os gode. Det er fint nok, at vi har et lækkert kontor og et sjovt logo, men uden de rigtige mennesker ville vi ikke være, hvor vi er i dag. For at blive ved med at være på rette kurs, skal vi ansætte nysgerrige, kreative, nye mennesker med geniale, friske idéer. Vi vil have dem til at forstå vores værdier og tage dem til sig, så de kan hjælpe os med at gøre innocent til det bedste sted for alle, og så vi kan hjælpe andre til at blive den bedste version af dem selv. Her kan du læse lidt flere detaljer om, hvad det er vi leder efter.


folk, der forbedrer

Vi vil gerne have folk, der tager ansvar for deres egen udvikling og kan se masser af muligheder rundt omkring dem. Sådan nogen, der trækker ærmerne op, kaster sig ud i det og ikke stopper, før de får et svar.

game raiser

folk, der forenkler

Vi leder efter folk, som forstår sig på de komplicerede sager og formår at gøre dem enkle. Folk, som ikke er bange for at arbejde sig igennem frustrerende situationer, og som kan komme med kreative løsninger undervejs.

simplifier

ledere

Gode ledere ser muligheder, og hvis de er 70% sikre, hopper de ud i det. Vi vil gerne ha', at vores ledere efterlader tingene lidt bedre, end de fandt dem. Vi vil også gerne ha', at de ikke venter på at blive spurgt og altid bestræber sig på at forbedre tingene. De skal være omstillingsparate og fleksible, når de møder modgang.

leader

holdspillere

Vi leder også efter folk, der er gode til at opbygge relationer på tværs af virksomheden. Folk, som kan se andres styrker, give god feedback og bidrage til at udbrede en god kultur.

leader

folk, der leverer varen

Vi rekrutterer folk, som gerne vil spille en rolle i at få os derhen, hvor vi gerne vil. Den slags folk kan se, hvad der giver mest værdi, og de er ikke bange for at tage en risiko, hvis de ser en god mulighed. Kort sagt: Vi vil have folk, der kan levere et godt resultat.

leader