lidt om os


about-us-lead-image

små drikke, storedrømme

Vi stiftede innocent tilbage i 1999 med en drøm om at gøre det nemt at gøre noget godt for sig selv.

Vi tog vores smoothies med på en musikfestival, hvor vi stillede et stort skilt op, der spurgte folk, om vi skulle kvitte vores jobs og begynde at lave smoothies. Under skiltet var der en skraldespand, hvor der stod 'ja', og en anden, hvor der stod 'nej'. Afstemningen var i gang. Da weekenden var overstået, var skraldespanden med 'ja' helt fyldt. Næste dag kvittede vi vores jobs.

Siden dengang er vores drømme blevet større og større (modsat vores drikke der stadig er nogenlunde samme størrelse). Nu er vores mission at gøre folk sundere, hjælpe vores omverden og passe bedre på vores planet. Det er grunden til, at vores drikke altid er propfyldt med gode sager, at vi giver 10% af vores overskud til velgørenhed og vi vil være CO2-neutrale i 2030 (og gerne før). Er det noget for dig?vores historie


Velkommen til en afsløring af vores bedste (og værste) bedrifter. Der er endda et billede af en fan, der hedder Barry, som besluttede at få vores logo tatoveret på armen. Tja, det er et frit land.
vi er stolte af at være B Corp-certificerede

Vi er gået sammen med en bunke virksomheder, som går ind for at drive forretning på en mere ansvarlig måde. Ved at stå skulder ved skulder med over 3.500 andre virksomheder er vi med til at sætte fokus på mere ansvarlighed og bæredygtighed. Og så har vi også fået et fint certifikat.

let's do things better


hvordan det er at arbejde hos os

Alle og enhver kan godt li' tanken om, at deres virksomhed er noget ganske særligt, men når det gælder innocent, mener vi virkelig ikke, du kan finde nogen virksomhed magen til. Vi har græs på gulvet, og på vores hovedkontor i London dyrker vi grøntsager på taget. Nå ja, og så kan vi godt li' at udklæde vores direktør i klovnekostume til årets julefrokost. Vi har også vundet nogle priser for vores miljø- og kulturprojekter, men det praler vi selvfølgelig aldrig med. 

innocent employee

vores bæredygtige produktion

For at nå vores mål om at være CO2-neutrale i 2030 er vi i gang med at bygge verdens mest bæredygtige drikkevareproduktion i Rotterdam. Vi kalder den 'blenderen', og vi ville lyve, hvis vi sagde, at vi ikke var ret stolte over den.

blender factory

drikkevarefirma spilder det hele

Først skrev vi en rapport om alle de gode ting, vi har gjort. Så tilføjede vi nogle af de ting, vi godt kunne have gjort lidt bedre. Til sidst forklædte vi rapporten som en avis, kaldte den 'the good times' og pimpede den op med lækre lagkagedigrammer. Nu håber vi, den kan inspirere andre.

report 2023kig forbi Viking Towers

Vi elsker at få gæster på besøg og byde på en smoothie. Skriv til hej@innocentdrinks.dk, hvis du gerne vil kigge forbi.

fruit towers