innocents løfteinnocent-promise-header

Der er mange ting, vi elsker. Hunde. Fridage. Gaver. Men mest af alt frugt og grønt og at hjælpe andre mennesker med at få et godt liv igennem alt det gode, de indeholder. Det gør vi ved at lave små, lækre drikke, der er nemme at få fingre i. Og ved hvert år at give 10% af vores overskud til gode sager. Vi klapper os selv på skulderen over, at det er blevet til donationer for omkring 150 millioner kr., som har hjulpet mere end 1 million mennesker indtil videre, og vi har ingen planer om at stoppe lige foreløbig.

Vi har altid forsøgt at drive forretning på en mere ansvarlig måde, at gøre det rigtige og efterlade tingene lidt bedre, end vi fandt dem – uanset om det drejer sig om de landbrug, hvorfra vi henter vores ingredienser, eller hvor vi køber kager til kontoret. Siden 2018 har vi været stolte over at være B Corp-certificerede. Det betyder, at vi er gået sammen med en masse andre virksomheder om at skabe positive forandringer. I praksis indbefatter det blandt andet, at vi giver 10% af vores overskud til gode sager og at vi bygger vores helt egen bæredygtige og 100% el-drevne drikkevarefabrik. Og at vi fortsætter med at gøre gode ting og sager, lige så længe som der er noget, der hedder innocent.

 


godt for dig

Vores juice og smoothies er propfyldt med naturens fineste ingredienser og alt det gode, der følger med.

innocent-bottles-on-grass

godt for mennesker og miljø

Vi passer på naturen, ligesom den passer på os. På den måde kan vi blive ved med at bruge dens lækre forsyninger i vores juice og smoothies og samtidig passe på planeten til fremtidige generationer.

children-watering-plants

10% til gode sager

Vi giver 10% af vores overskud til gode sager for at hjælpe mennesker med at leve sundt, beskytte fremtidens frugt og grønt og få endnu flere mennesker til at få gavn af alt det gode, de indeholder. 

innocent promise

om at drive forretning på den rigtige måde

I 2018 fik vi bekræftet, at vores måde at gøre tingene på også er den rigtige måde at gøre tingene på. Vi blev nemlig B Corp-certificerede og dermed en del af en gruppe virksomheder fra hele verden, som også gerne vil drive forretning på en lidt mere ansvarlig måde.

bcorp