bæredygtige beretninger
der bærer frugt


Vi får frugt og grønt fra hele verden. Mangoer fra Indien. Appelsiner fra Brasilien. Jordbær fra Spanien. Men vi får dem alligevel ikke fra hvem-som-helst. Det er selvfølgelig vigtigt, at vi får de lækreste af slagsen, men det er endnu vigtigere, at vi får dem fra bæredygtige landbrug, som behandler deres folk og naturen ordentligt. Læs vores bæredygtige beretninger for at finde ud af, hvordan vi sparede masser af vand på vores jordbærmarker, hvordan vi gjorde livet bedre for bierne sammen med vores æbleplantager og hvordan Fair Trade kan være en hjælp i nød(d)en.

jordbær, der drikker mindre

Vores jordbær ligner måske alle andre jordbær, men der er nu noget ganske særligt ved dem. De er nemlig knap så tørstige, og det har ført til massive vandbesparelser på vores jordbærmarker i Spanien.

image of a hand picking strawberries

vel-vandede mangoer

Mangoer er lidt krævende, når det handler om regnvejr. Hvis det regner for lidt, har de svært ved at gro. Og hvis det regner for meget, får du nogle seriøst våde frugter. Sammen med vores landbrug i Indien har vi dog fundet nogle løsninger.

image of a large mango fruit


en hjælp i nød(d)en

Ved at købe Fair Trade-kokosnødder hjælper vi landbrugene på mange forskellige måder. Lige fra genplantning af træer til hjælp i lokalsamfundet. Målet er at skabe forbedringer i hele branchen.

man holding coconuts


naturens bodyguards

Vores frugt og grøntsager er gode for landbrugene og planeten. Men de er også gode for dig – og her kan du læse hvordan.

Image of fruits and greens