menneskerettigheder
Her hos innocent kan vi godt li' mennesker, og vi mener, at alle mennesker skal behandles med respekt og værdighed. Hver eneste person på jorden har nogle fundamentale menneskerettigheder, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at rettighederne bliver overholdt i vores virksomhed, hos vores leverandører og i de samfund, som vi har indflydelse på. Derfor samarbejder vi kun med leverandører, som lover at leve op til vores syn på menneskerettigheder, og derfor vil vi gøre en indsats ud over det sædvanlige for oprigtigt at forbedre vilkårerne for de mennesker, der arbejder for os.  
vores syn på menneskerettigheder

Vores syn på menneskerettigheder lever op til de standarder, vi selv forventer at møde, når det gælder menneskerettigheder. Det kan godt være, at vi ikke er lige så dygtige til at formulere os som H.C. Andersen, men hovedsagen er egentlig også bare, at det er tydeligt for os selv og vores leverandører, at man kan forvente noget af os her hos innocent. Desuden kan man også forvente, at hvis der er noget som helst, der går imod vores syn på menneskerettigheder, så tager vi hånd om sagen og gør de forandringer, der skal til for at beskytte de mennesker, det involverer.

human rights

vores syn på moderne slaveri

Vi vil ikke tolerere nogen form for slaveri eller ulovlig menneskehandel i forbindelse med fremstillingen af vores drikkevarer. Selvom vi endnu ikke har set nogle tegn på moderne slaveri (og konstant er på tæerne for, at det ikke sker), sammensætter vi alligevel hvert år en lille redegørelse, der minder os selv om vores høje standarder.

 

slavery statement


landbrugshelte

At arbejde med landbrug er et hårdt job. Derfor samarbejder vi med alle vores landbrug om at sikre, at ingredienserne bliver dyrket på en måde, der er god for både mennesker og miljø. I 2030 er det vores mål, at alle vores ingredienser dyrkes på en 100% bæredygtig måde.

human rights farming