ernæringpas godt på dig selv

Gesund leben, alt werden


Det er ikke altid helt nemt at leve sundt. Især ikke når der hele tiden kommer is og lænestole i vejen. Det er lige præcis derfor, vi i årevis har blendet frugt og grønt og hældt dem på små flasker, så du kan passe lidt på din krop uden at knokle alt for meget for det.

Selvom sundhedsfordelene ved at spise frugt og grønt er yderst anerkendte i hele verden, får 2/3 af os stadig ikke nok frugt og grønt i vores kost. Vores mission er at ændre på det ved at lave lækre og velsmagende drikke, der gør det nemt at leve lidt sundere.


vores filosofi


Selvom vores filosofi nok ikke ligefrem ville give Platon hovedpine, sikrer den, at vores små drikke fortsætter med at være enkle, ærlige og fyldt med gode sager (præcis som de altid har været).


enkelt

Vi finder de lækreste frugter og grøntsager og fylder dem på flaske. Ingen kunstige sødestoffer, ingen konserveringsmidler, ingen pjat og fusk.

simple apple tree

ærligt

Vi har aldrig tilføjet sukker i vores drikke og kommer aldrig til det. Den sukker, der er i vores drikke, er den sukker, der findes naturligt i frugt og grønt.

honest fruit veg

godt

Desværre er de fleste af os ikke gode nok til at få nok frugt og grøntsager. Derfor har vi proppet så mange som muligt ned i hver eneste af vores smoothies. På den måde lever vi op til vores løfte om at lave sunde drikke, der gør godt – hver gang.

 

goodness apple


bugner med gode sager

Alle og enhver ved, at det er godt at spise frugt og grønt. De er nemlig fyldt med vigtige sager, som vitaminer, mineraler, fibre og plantenæringsstoffer – alt sammen noget der hjælper vores kroppe til at yde deres bedste. At spise (eller drikke) en regnbue af frugt og grønt vil hjælpe dig med at få en masse af disse vigtige næringstoffer med i din kost.

brimming with good stufffrugt, grønt og ikke så meget andet

husk at få nok frugt og grønt


more choice

Naturen har givet os en hel regnbue af frugt og grønt, så det vil kun være høfligt af os at prøve så mange som muligt. Om du foretrækker at spise eller drikke dem, er op til dig, bare husk at få nok af dem.10.000.000.000 portioner frugt og grønt

Så mange portioner har vi hældt i folk, siden vi startede. Alene i 2019 solgte vi 1.3 billion.

 
hånden på hjertet


Når det gælder ernæring, har vi lovet os selv, at vi vil leve op til fem løfter. Her er de. Du må godt holde os op på dem.


flere fibre

Alle vores smoothies er en naturlig kilde til fibre.

more fiber

sunde drikke

Vi vil ha', at alle vores drikke skal være sunde, og derfor er der sundhedsanprisninger på alle vores etiketter.

healthy drinks

færre kalorier

Vi vil reducere antallet af kalorier i hver eneste af vores flasker.

less calories

mindre sukker

Hvert år vil vi reducere mængden af sukker i hele vores sortiment.

naturlight sukker

flere valgmuligheder

Vi bliver ved med at opfinde nye varianter med mindre sukker.

mehr auswahl