brug for et job?

banana-phone

hvem vi er

Historien om innocent begyndte med tre iværksættere og en simpel mission: At gøre det nemt for folk at gøre noget godt for sig selv. I dag, 21 år senere, er der over 600 af os i hele verden, og missionen er vokset til noget endnu større.

Vi har store ambitioner. Nu vil vi vise verden, at man kan opbygge en forretning, der drejer sig om andet end bare profit. Vi vil passe på mennesker og miljø lige så meget, som vi passer på vores bundlinje, og vi vil altid efterlade tingene lidt bedre, end vi fandt dem. Vi er stolte over at kalde os Europas lille, sunde drikkevarefabrikant, selvom vi stadig er i vækst. Og det betyder også, at vi har brug for flere fantastiske folk, som deler vores ambitioner og vil tage med på vores kommende (og mest spændende) rejse.hvad vi leder efter

Ok, du kan li' smoothies, og du er ok til bordtennis. Så langt så godt. Her kan du læse, hvad vi ellers er på udkig efter.

woman-with-hat

hvad du får

Førsteklasses træning, betalte fridage til at udføre frivilligt arbejde, fleksible arbejdstider og flere gratis smoothies, end du kan drømme om.

group-of-volunteers

vores bedste tips

Er du på vej til en jobsamtale hos innocent? Vi har spurgt dem, der står for vores ansættelser, hvad man skal gøre. 

people-chatting

Paul og James som trøje-tvillinger

ledige jobs

Her hos innocent er vi kun så gode, som folkene der arbejder her. Tag et kig på vores ledige jobs, og kom så i gang med at skrive det CV. Vi hepper på dig.

smile


vores værdier

Nogle virksomheder skriver deres værdier ned i en bog og gemmer den i en skuffe. Hos os hænger de på væggene – selv på toilettet. Så kan vi huske dem og leve op til dem hver evig eneste dag. Hvis du ikke lige kommer forbi et af vores toiletter, kan du også læse dem her.

innocent values


hvor vil du arbejde?

Vi har efterhånden kontorer mange steder i verden. Så hvis du drømmer om at opbygge en karriere i en international virksomhed, er du på rette vej.

building-your-career


plads til at være forskellige

Ingen skal behandles anderledes på grund af deres alder, race eller andre egenskaber, som gør dem unikke. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at innocent altid er ægte inkluderende og har plads til forskelligheder.

diversity-common
har du nogle brændende spørgsmål?


Ok, så du siger, at dit drømmejob mangler på listen? Bare rolig. Du kan sagtens sende os en uopfordret ansøgning her, og så har vi dig i tankerne, hvis noget skulle dukke op senere. Men husk også at kigge forbi her engang i mellem, for der kommer ofte nye opslag. Vær rar ikke at sende os dit CV til vores e-mail. Vores inbox kan simpelthen ikke holde til det.

Desværre tilbyder vi generelt ikke praktikpladser eller studiejobs. 

Ser du, vi er ikke så mange her på kontoret, så ofte drøner vi ind og ud af møder, mens vi taler i telefon og forsøger at få tjekket en mail i mellemtiden, og i sidste ende betyder det, at du ville komme til at sidde og kede dig bag et skrivebord og surfe på nettet. 

Og det vil vi altså ikke byde dig.

Vi skriver som regel en ansøgningsfrist i bunden af stillingsannoncen. Men hvis vi gerne vil have tid til at finde den helt rette kandidat, kan vi godt udelade tidsfristen. Hvis du har set noget, du synes er interessant, vi vil dog anbefalde dig at komme op af sofaen og i sving med at skrive en ansøgning. Hvis en jobannonce forsvinder, er det højst sandsynligt fordi, vi har fundet én til jobbet. Kig forbi en anden gang, så du kan få fingre i dit drømmejob.

Vi forstår godt, at du vil vide lidt mere, før du ansøger, men desværre er vi ikke så mange her på kontoret, så vi har ikke mulighed for at vende tilbage til alle og enhver, før den første jobsamtale. Men vi forsøger at besvare alle de vigtige spørgsmål i selve jobopslaget. Derudover synes vi bare, du skal sende os din ansøgning – så tager vi den derfra. Hvis vi synes, du har, hvad der skal til, hører du fra os, og så lover vi, at du får masser af tid under jobsamtalen til at stille spørgsmål.

Jep. Vi er altid åbne overfor forskellige behov og ønsker. Det vil være en god idé, hvis du fortæller os om dine ønsker på dit første jobinterview. Hvis der er tale om en deltidsstilling, vil det fremgå af jobopslaget.

Vi betragter alle ansøgninger individuelt. Så hvis du vil søge et andet job, skal du være meget velkommen.

Vi har ofte jobopslag online på forskellige tredjeparts hjemmesider. Men hvis jobbet er blevet besat, fjerner vi jobopslaget fra vores hjemmeside. Nogle gange tager det lidt tid, før de andre hjemmesider følger trop, og så går der kludder i tingene. Det beklager vi selvfølgelig.

Lige så snart du har ansøgt, burde du have modtaget en bekræftelse på e-mail. Vi svarer dig så hurtigt som muligt, men det kan ofte tage op til fire uger. Vi ved godt, at ventetiden kan føles lang, men da vi gerne vil sikre os, at vi får den helt rette person til jobbet, går det ikke at haste. Uanset hvad får alle et svar fra os. Hold også øje med, om vores bekræftelse ved en fejl er røget i dit spamfilter.

Alle roller er forskellige. Derfor er det svært at give en specifik tidsperiode. Efter din første jobsamtale hører du fra os, så snart vi har en idé om, hvad der skal være næste skridt. Hvis du ikke har hørt fra os inden for to uger, så prøv at kontakte den person, der inviterede dig til jobsamtale. Vi forsøger altid at sikre, at alle får tilbagemeldinger efter en jobsamtale.

Vi får virkelig mange ansøgninger, så det er desværre ikke muligt at give alle individuel feedback, når man ikke har været til en jobsamtale. Vi beklager virkelig meget.

chat-bubbles

Har du et meget vigtigt spørgsmål, som ikke er besvaret her, er du velkommen til at skrive til careers@innocentdrinks.co.uk. Vi forsøger at svare tilbage til alle, men desværre er det kun muligt for os at svare på de allervigtigste beskeder.