hvad du kan gøre


blue berry image header

frisk på at redde verden?


Godt. Gandhi. Greta. Vi har nemlig brug for, at alle og enhver tager skeen i den rigtige hånd og støtter op om den gode sag, også selvom det måske bare er nogle meget små ting, der skal gøres. 

Vi har store drømme om at gøre verden til et sundere og bedre sted at være, men vi kan selvfølgelig ikke gøre det hele alene. For virkelig at skabe forandringer til det bedre, har vi brug for, at folk som dig (og de virksomheder du arbejder for) involverer sig. Her er nogle idéer, vi har strikket sammen, som kan gøre en forskel for vores planet og de mennesker, vi deler den med.hvordan man hjælper

bee icon

hvordan man hjælper


beessom person

as  a person

køb fra B Corp-virksomheder

Alle B Corp-virksomheder skal leve op til nogle meget høje miljømæssige og sociale standarder. Det betyder, at dine penge går til noget godt.

pepersmint

gør noget for at nedbringe dit eget CO2-aftryk

Vi ved alle, at klimaforandringer er en varm kartoffel. Der er masser af ting, vi kollektivt kan gøre for at mindske vores CO2-aftryk. Vi synes, at Do Nation kan noget her – nemlig ved at hjælpe dig til at finde ud af hvilke små forandringer, du kan gøre, for at reducere dit CO2-aftryk og udregne hvor meget CO2, du kan spare. Vi er også store fans af Count Us In. Projektet kommer ind på 16 enkle skridt alle og enhver kan tage. Deres mission er at få en milliard mennesker til at deltage.

do nation

udlign dine egne CO2-udledninger

Det er ikke kun virksomheder, der bør blive CO2-neutrale. Enkeltpersoner burde også. Så når du har gjort alt, hvad du kan, for at nedbringe dine egne CO2-udledninger, så find en organisation eller virksomhed, der kan hjælpe dig med at udligne resten. Så kan du bagefter gå rundt og prale af, hvor CO2-neutral du er. Det er godt givet ud.

things you can do carbon scissors

søg efter det bæredygtige

Vi er store fans af at støtte andre B Corp-virksomheder. Hvis du vil have en virkelig nem måde at støtte et B Corp-firma på, så prøv at bruge Ecosia som søgemaskine. Den er ligesom alle andre søgemaskiner, forskellen er blot, at de bruger deres overskud til at plante træer. Så næste gang du søger efter folk, der glider i bananskræller, kan du lige så godt plante træer samtidig.

laptop search planet

støt FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

Der er 17 mål på FN's hjemmeside (lige fra at stoppe sult til at gøre byer mere bæredygtige) og en masse brugbare råd til, hvordan du kan støtte dem.

things you can do carbon scissors

som virksomhed

as  a business

bliv B Corp-certificeret

Vi blev B Corp-virksomhed tilbage i 2018, og det er noget af det bedste, vi har gjort. Ved at gå sammen med 3500 andre virksomheder, som også vil gøre noget godt med deres virksomhed, er vi blevet en del af en bevægelse, der stræber efter at drive forretning på en mere ansvarlig og bæredygtig måde. Tag det første skridt imod at blive sådan en virksomhed ved at udfylde et skema om din virksomhed.  

certified  comporation

kortlæg jeres CO2-aftryk

Hvis du ikke er sikker på, hvilken indflydelse din virksomhed har på planeten, er en kortlægning af jeres CO2-udledninger et godt sted at starte. Vi begyndte at kortlægge vores i 2004, og det har hjulpet os til at træffe nogle store beslutninger om alt fra vores emballage til hvordan vi dyrker vores frugt. Prøv at kigge forbi compareyourfootprint.com (de er også B Corp-certificerede) for at sætte skub i tingene. Hvis du hellere vil have noget lidt mere skræddersyet, så prøv at tage fat i en konsulent med speciale i den slags eller ansæt en rigtig klog person. Hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi har arbejdet med, så skriv endelig til os.

innocent values