hvad vi gør for vores planet


tree-and-bottles-banner

vi gør Moder Natur stolt

Her hos innocent er vi kæmpe fans af den planet, vi spinner rundt på, og derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at passe på den. Det betyder, at vi tager det fulde ansvar for vores indflydelse på miljøet og hjælper med at løse nogle af de problemer, der truer vores planet og de mennesker, vi deler den med. Lige nu er vores mission at takle klimaforandringerne ved at blive fuldstændigt CO2-neutrale i 2030 (og gerne før), mestre bæredygtig dyrkning af vores ingredienser og gøre vores emballager genanvendelige. Vi kommer ikke til at kede os lige foreløbigt.


klimaforandrere

Klimaforandringer er ikke noget at spøge med. Det er virkelig vigtigt, at vi gør vores for at holde den globale opvarmning under 1,5 grader. I skrivende stund er vi ved at bygge vores helt egen CO2-neutrale drikkevareproduktion, og vores mål er at være fuldstændigt CO2-neutrale i 2030.

carbon-savings

landbrugshelte

At være landmand er et hårdt job. Derfor samarbejder vi med alle vores landbrug om at sikre, at ingredienserne bliver dyrket på en måde, der er god for både mennesker og miljø. I 2030 er det vores mål, at alle ingredienser dyrkes på en 100% bæredygtig måde.

farming-champions

genbrugsaktivister

Siden vi begyndte at bruge genbrugsplast i vores flasker i 2003, har vi været helt oppe på barrikaderne, når det gælder genbrug.Vi var med til at stifte 'the UK Plastics Pact' og har store planer om at skabe vores egne flasker af 100% genanvendelige materialer. Kryds fingre for os.

recycling-activists

bæredygtige beretninger

Jordbær, der sparer på vandet i Spanien. Æbler, der hjælper med at bygge bi-hoteller. Kokosnødder, der støtter små plantager under en pandemi. Hør mere om, hvordan vi dyrker ingredienser på en mere bæredygtig måde og lær nogle labre tekniske termer undervejs.

sourcing-stories


hvad du kan gøre


hvordan du hjælper planeten


Vi har store ambitioner om at forandre verden, men vi kan ikke gøre det alene. For virkelig at gøre en forskel skal andre virksomheder og enkeltpersoner også følge trop. Her kan du se, hvad du kan gøre for at hjælpe (noget af det er måske nemmere, end du tror).drikkevarefirma spilder det hele

Først skrev vi en rapport om alle de gode ting, vi har gjort. Så tilføjede vi nogle af de ting, vi godt kunne have gjort lidt bedre. Til sidst forklædte vi rapporten som en avis, kaldte den 'the good times' og pimpede den op med lækre lagkagedigrammer. Nu håber vi, at den kan inspirere andre.

doing good stuff in 2022