hvad vi gør for mennesker


things-we-do-for-people-header

hjælp til vores medmennesker


Menneskeheden er noget ganske særligt. Ikke alene er vi et sjovt, kløgtigt og elskeligt slæng, vi har også modsatrettede tommelfingre og er i høj grad ansvarlige for opfindelsen af chokoladekage. Men desværre er der nogle mennesker, der har flere udfordringer end andre, og vi vil gerne gøre vores for at udjævne balancen. Derfor hjælper vi verdens sultende igennem vores egen fond, the innocent foundation, samtidig med at vi arbejder hårdt på at gøre livet mere lige for alle. Kryds fingre for, at vi snart kan få styr på det.  gi' noget tilbage

vi giver 10% af vores overskud til velgørenhed

Vi har i efterhånden mange år givet en del af vores overskud til velgørenhed. Tilbage i 2003 gav vi hele 43% og gik næsten bankerot. Siden dengang har vi fundet på en bedre måde, så nu kan vi give penge til gode sager uden at stresse vores regnskabsafdeling alt for meget. I dag har vi doneret over 125 millioner kroner, og det var alle pengene værd.the innocent foundation

Størstedelen af de 10% går til vores egen fond, the innocent foundation. Det er en velgørende organisation, som vi stiftede i 2004 med målet om at hjælpe verdens sultende. Fonden har to hovedformål: Første mål er at sætte en stopper for, at børn dør af sult. Det andet mål er at hjælpe verdens fattigste familier med at brødføde dem selv. Hvad fonden gør, hvordan de gør det, og hvordan vi fra innocent bliver involveret, kan du læse mere om her.

twdfp-foundation
kæmper for lighed

alle fortjener at være lige

Nu lyder vi måske lidt Miss World-agtige, men en dag vil vi gerne leve i en verden, hvor alle bliver behandlet godt, får en fair løn og bliver respekteret for det, de gør. Vi synes faktisk ikke, det er urimeligt at forlange. Længere nede kan du læse mere om, hvad vi selv gør, for at det ikke bare bliver ved snakken.

twdfp-equality


menneskerettigheder

Der skal mange mennesker til at lave vores lækre smoothies og juice, og hvordan de alle bliver behandlet er virkelig vigtigt for os. Hver eneste person på planeten har fundamentale menneskerettigheder, og vi vil gøre vores for at sikre, at disse rettigheder overholdes i alt, hvad vi gør.

twdfp-human-rights

inklusion & mangfoldighed

Ingen skal fratages deres muligheder på grund af deres alder, køn, race, tro, seksualitet, handicap, mentale sundhed eller en hvilken som helst anden egenskab, der gør dem unikke. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at innocent virkelig er en inkluderende og mangfoldig arbejdsplads.


lige løn mellem kønnene

Den gennemsnitlige lønforskel mellem kønnene i Storbritanien er på 17,3%. Vores er 6,6% i Storbritanien og 3,3% i Europa. Det er ikke dårligt, men vi bliver nødt til at fortsætte arbejdet – indtil vi alle sammen en dag kan se tilbage og undre os over, hvorfor lige løn mellem kønnene nogensinde kom på tale. Det ser vi frem til.

gender-pay


hvad du kan gøre


Vi har store ambitioner om at forandre verden, men vi kan ikke gøre det alene. For at gøre en forskel har vi brug for, at andre virksomheder og folk som dig hopper med på vognen. Find ud af hvad du kan gøre for at hjælpe (nogle af tingene er måske nemmere, end du tror).