InnocentDrinks, dekoration
InnocentDrinks, dekoration
InnocentDrinks, smoothies

innocent kids

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad der er i vores smoothies til børn, er du havnet på rette sted. Og hvis du nogensinde har ledt efter en masse sjove aktiviteter for børn og voksne i naturen, er du også havnet på rette sted. To rette steder til nul kroner. God fornøjelse.

InnocentDrinks, smoothies, groupphoto

inden i vores små smoothies og juice

Vores små smoothies og juice er propfyldt med naturlige sager. Her får du alle detaljerne.

InnocentDrinks, smoothie, carousel

uden for vores små smoothies og juice

 Nyd naturen igennem en masse sjove inden- og udendørs aktiviteter for hele familien.

InnocentDrinks, header

inden i vores små smoothies og juice

Her kan læse alt om vores små smoothies og juice. Du kan både blive klogere på, hvad der er i dem, og du kan lære lidt om de mange forskellige ingredienser. Undervejs kan du endda lære noget om at lave vejrhaner og spotte fugle.

InnocentDrinks, smoothie, carousel
InnocentDrinks, dekoration
InnocentDrinks, dekoration
InnocentDrinks, dekoration

hvad er der i vores små smoothies?

smoothiesInnocentDrinks, dekoration

hvad der er inden i vores små smoothies?

sjove fakta om frugt og grønt

At få børn til at spise masser af frugt og grønt er ikke altid helt nemt. Derfor har vi opfundet vores smoothies til børn.
De er fyldt med frugt og bær, de smager skønt, og der er opgaver på bagsiden til at underholde ungerne, mens de drikker.
Hvis du alligevel har brug for flere grunde til drikke dem, så har vi her lidt sjove fakta om alle de naturlige ingredienser, der er i dem:

Græskar

Vidste du, at der findes mange forskellige slags græskar? Og at de kommer i alle mulige farver, former og størrelser. Har du fx hørt om Bispehuen, Hokkaido, flaskegræskar eller pyntegræskar?

pumpkin

Gulerødder

Gulerødder er kendt for at være gode for dit nattesyn. Men de er nu ikke lige så effektive som de natkikkerter, man kender fra film. (Til gengæld indeholder de vitamin A, som kan holde dine øjne sunde.) Så husk en lommelygte, hvis du skal udenfor om natten.

text

Abrikoser

Abrikoser minder ret meget om ferskner, men det er nemt at kende forskellen. Ferskener har nemlig dun på deres skræl, det har abrikoser ikke. Dun = fersken. Ingen dun = abrikoser. Nemt.

text

Kiwier

Det var først i 1959, at nogle folk fra New Zealand fandt på navnet ’kiwi’. De syntes, at den lille frugt mindede lidt om den lille kiwifugl, der lever i deres område. I øvrigt kan ingen af dem flyve. Kiwifrugter er en kilde til kalium, som bidrager til et sundt blodtryk. Pip.

text

Rødbeder

Får du også nogle gange lidt dårlig ånde, fordi du spiser meget hvidløg? Så spis noget rødbede eller skyl munden i rødbedejuice. Det hjælper på problemet.

text

Appelsiner

Du ved sikkert i forvejen, at appelsiner er sprængfyldt med vitamin C, men vidste du, at vitamin C kun bliver i kroppen i 24 timer? Eftersom vitaminet hjælper vores immunsystem, er der derfor en ret god chance for, at en appelsin om dagen holder lægen fra døren.

oranges

Kirsebær

Der findes både søde og sure kirsebær, men vidste du, at det er ret nemt at se, om du har fået fingre i et syrligt kirsebær. De er nemlig normalt røde i modsætning til de søde, der er mørkt purpurrøde eller sort-røde. Du kan selvfølgelig også bare smage på et og se, om dit ansigt trækker sig sammen.

cherries

Bananer

Der er masser af kalium i bananer, og kalium er godt for dine muskler og dit nervesystem. Så spis nogle bananer. Dine muskler skal jo bruge noget krudt på at skrælle dem.

bananas

Jordbær

Engang for længe siden mente oldtidens romere, at jordbær kunne hjælpe imod alt fra at føle sorg og besvime til at få feber og betændelse. Det er vi nu knap så sikre på, men vi ved, at de indeholder mere vitamin C end appelsiner.

strawberries

Druer

Der findes omkring 10.000 forskellige druesorter i verden. For at skelne dem fra hinanden har de fine navne som fx Flora, Isabella og Riesling, ikke Grisling. Nogle af dem kunne også være gode navne til dit kæledyr.

grapes

Æbler

Et æble om dagen holder (måske) lægen fra døren. I hvert fald er de fyldt med noget, der hedder pektiner, som er en type fibre, der er gode for bakterierne i maven. Hvilket også er godt for resten af din krop, fordi kroppen jo ligesom hænger ret meget sammen med maven.

apples

Solbær

Solbærbuske er seje. De kan nemlig overleve i 15-30 år, og hvert år producerer de op til 5 kg bær (det er omtrent det samme som vægten på en medium bowlingkugle).

blackcurrents

Ferskner

Kalium bidrager til at holde dit blodtryk under kontrol, og ferskner indeholder kalium. Så prøv at spise et par stykker, næste gang du er stresset. Du bliver sikkert helt fersken af det. (Undskyld, vi måtte bare skrive det.)

Peach

Mangoer

Verdens ældste mangotræ er ca. 300 år gammelt, og utroligt nok frembringer det stadig frugt. Vi håber, det fortsætter. Den slags vokser jo ikke på træerne.

Mangos

Ananas

Ananas indeholder masser af antioxidanter (som fx vitamin C), der bidrager til at mindske stressede celler. Det bliver nok lidt kompliceret, men bare rolig, det er en god ting. For ligesom vi mennesker ikke kan lide at blive stressede, sådan kan celler det heller ikke.

Pineapple

Hindbær

De fleste tror, at hindbær er røde, men vidste du, at de også kan være lilla, sorte eller endda gule. Faktisk er de gule de sødeste.

raspberry

Brombær

Brombær er faktisk slet ikke bær. Man kalder dem for en flerfoldsfrugt, der består af små stenfrugter, som sidder på en kegleformet blomsterbund. Så ved du det.

blackberry

Passionsfrugter

Passionsfrugter (som faktisk er en type bær) bliver nogle gange brugt i parfume, fordi de har en dejlig tropeduft. Vi kan dog ikke anbefale, at du sprøjter saften på dig. Det er temmelig klistret.

text


Uden for vores små smoothies

Vi elsker naturen, og vi vil gerne have, at alle andre skal have det lige sådan. Derfor har vi fundet på nogle aktiviteter, som du og din familie og venner kan have det sjovt med. Der er både udendørs og indendørs aktiviteter, eftersom man jo ikke altid helt kan regne med vejret i Danmark (undskyld, det var et dårligt ordspil.) Samtidig kan I måske også lære lidt om vores skønne natur.

InnocentDrinks, header
InnocentDrinks, dekoration
InnocentDrinks, dekoration

uden for vores små smoothies

Husk altid at have sikkerhed i tanke, når I prøver de forskellige aktiviteter. Vi holder virkelig meget af børn, og derfor har vi udvalgt nogle aktiviteter,
som er helt sikre (når altså bare man bruger sin sunde fornuft),
men vi kan dog ikke tage ansvar for ulykker og/eller fysisk skade på omgivelser som følge af aktiviteterne. Så husk: Pas godt ekstra godt på jer selv og hinanden.