leaf
leaf

uden for vores små smoothies

idéer til vinteren

lav en barbeque-ret med rosenkål

Hvis vi var rosenkål, ville vi have fyret vores PR Manager for længe siden. I alt for mange år har de små grøntsager fået alt, alt for dårlig omtale, men hvis nu vi holdt op med at bullerkoge dem ihjel og i stedet svitsede dem på panden, så de bliver sprøde og lækre, så ville de helt sikkert få et bedre ry. Desuden er de propfyldt med vitamin C og andre sunde sager, så giv dem lige en chance, ik'? Her har du i hvert fald en lækker opskrift med dem:



leaf
InnocentDrinks, brussel sprouts

ingredienser:
500 gram rosenkål
2 spiseskefulde olie
1 spiseskefuld barbecue-krydderier – eller en blanding af spidskommen og paprika
1 teskefuld tørret chili
1/2 teskefuld salt
1/4 teskefuld peber



step 1

Bland olie og krydderier sammen med rosenkålene.

InnocentDrinks, brussel sprouts

step 2

Steg dem i 8-10 minutter på panden. De er klar, når de yderste blade på rosenkålene er brune og de virker møre.

InnocentDrinks, cooked brussel sprouts

step 3

Server og nyd dem og vent på at få masser af ros over, at det er de lækreste rosenkål nogensinde.

InnocentDrinks, cooked brussel sprouts


uden for vores små smoothies

idéer til vinteren

Her skulle vi nok have haft en masse idéer til, hvad man kan lave i snevejr. Sandsynligheden for sne om vinteren er nok lige så lille som sol om sommeren. Men bare rolig. Der er masser af andet sjov, I kan finde på alligevel.