tilbage til
Hvis vi var rosenkål, ville vi have fyret vores PR Manager for længe siden. I alt for mange år har de små grøntsager fået alt, alt for dårlig omtale, men hvis nu vi holdt op med at bullerkoge dem ihjel og i stedet svitsede dem på panden, så de bliver sprøde og lækre, så ville de helt sikkert få et bedre ry. Desuden er de propfyldt med vitamin C og andre sunde sager, så giv dem lige en chance, ik'? Her har du i hvert fald en lækker opskrift med dem:
ingredienser:
500 gram rosenkål
2 spiseskefulde olie
1 spiseskefuld barbecue-krydderier – eller en blanding af spidskommen og paprika
1 teskefuld tørret chili
1/2 teskefuld salt
1/4 teskefuld peber
Her skulle vi nok have haft en masse idéer til, hvad man kan lave i snevejr. Sandsynligheden for sne om vinteren er nok lige så lille som sol om sommeren. Men bare rolig. Der er masser af andet sjov, I kan finde på alligevel.